38 υ jec ende jam e pα ρrekur.. Dυa një nj ohje

E nderuara faqe shof se keni shum shpallje per njoftime dhe pasi ju ndjek rregullisht desha ta sprovoj

fatin edhe une jetoj ne nje vend te vogel ku te gjith njihen dhe dihen un e shkreta mbeta edhe ne moshën 22 vjeçare pa te dashur

Por me then te drenjten as qe kam qen me njeri deri tani qe bej un rendi ashtu ishte si te ngjish nenin e baben kjo te gjen

vëllazëria u martuan dhe jetojn ne shtetit e veta kurse un ende rroj nje dit te me marr dikush qe te largohen mua

ki katund i shpifur dua te shkoj jasht te shof boten zvicwr Gjermani kudo qoftë jam ruajtur per te vertetin

nuk me ka prek mashkull prej te kl ikoni ne rek lam me posht dhe prisni per nji kohe dhe agjensioni do ju kontakt me numrin tim agjensionikam

pritje serioze dhe te me kontaktoni vetëm seriozet ju pershendes dhe pafshim fat te takohemi