V. αjza serbe b ie në dαs.hύri me një shqiρtar dhe nuk do të shkojë më në Serbί, nëna e saj “ç meηdet” dhe…!

Një dashuri mes dy të rinjve nga Shqipëria dhe Serbia është bërë objekt kërkimesh nga I n terp oli, por jo për shkaqe shtetërore.

Nëna e vajzës serbe kund ërshton lidhjen për shkak të moshës së vogël të saj dhe për këtë shkak,

In te rpol Beogradi i kërkon Interpol Tiranës të gjejë të dashuruarën dhe ta kthejë pas në Serbi. 

Siç tregon dosja het imore që vërteton një sërë veprimesh he timo re të kryera nga pala shqiptare,

vajza serbe me emrin Sara Janiçijeviç udhëtoi në fund të muajit gusht drejt Shqipërisë së bashku me prindërit

jo vetëm për pushimet verore por edhe për të takuar motrën, edhe ajo e martuar me një shqiptar