Lajmëroni menjëherë ρolicinë nëse shihni një monedhë në derën e mαkinës tuaj

Besoni apo jo, kjo është një mënyrë shumë e thjeshtë që i ndihmon vjedhësit të vjedhin makinën.

Sepse mund të duket e pabesueshme kur mendojmë për teknologjinë më të fundit; ne nuk mund të besojmë se një monedhë e thjeshtë mund ta bëjë një gjë të tillë.

Monedha vendoset në bllokadën në derën e pasagjerëve, e cila në një farë mënyre e bën të pamundur bllokimin qendror (mekanizmin mbyllës) dhe makina juaj do të lihet e hapur dhe një pre i lehtë për hajdutët.

Ok? Në të ardhmen, nëse shihni një monedhë të mbërthyer në derën e makinës suaj, mund të jeni i sigurt se disa vjedhës po përpiqen të vjedhin makinën tuaj ose diçka brenda saj.