V.αjza nga Korça: A duhet ti them bαbit për atë që zb. υΙova për mαmin në b αnjo?!

Një vajzë ka zbuluar se e ëma tr adhëton të atin dhe ndihet e shkatë rruar.

Vajza dëshiron t’i thotë gjithçka babait të saj, por frikësohet se shk atërron fam iljen“Nëse mundeni të më jepni një mendim edhe për historinë time.

Jam 39 vjeçe e kam lindur në Korçë.Para pak netësh zb ulova se mami im ja dr edh babit.

Dhe e mësova krejt rastë sisht, sepse mamin e dija ëng jëllin e kësaj toke.

Isha duek fjetur në dhomën time, kur…më del gjumi për të pirë ujë sepse kisha shumë etje.….

Ne jetojmë në Itali dhe babi punon edhe turni i tretë. Atë natë babi nuk ishte në shtëpi, ishte në punë.

Duke ecur nëpër ko.rridor, ishte ora 2 e natës besoj, dëgjoj zërin e mamit, mendova se është kthyer babi dhe nis të afrohem për nga dhoma e tyre.

Kur u afrova kuptova se mami po fl.iste në telefon, e nuk ishte në dhomë siç më dukej mua, por ishte mb.yllur në ban.jo.U afrova dhe dëgjohej gjithçka.….