HABlT 24-υjeçαrja nga Tirana: S’kam ρatυr asηjë Ιidhje, tani po më d…

Një 24-vjeçare ka shkruar mbrëmjen e sotme në redaksinë e JOQ se ndodhet në një dilemë të madhe dhe se nuk e di çfarë të bëjë. Аjo e nis mesazhin:


Mirëmbrëma ! Jam një vajzë 24 vjeçe.Kam mbaruar shkollen ne Tirane për juridik.

Ka qene shumë e përqendruar mbas studimeve dhe nuk kam pasur kohë për lidhje.

Kesaj vere njoha një djalë që jeton në Londer.”Më tej ajo tregon se çfarë ndodhi me të, duke dalë direkt në temë: Vazhdova komunikimin nëpërmjet fb.

Ai tregoi shumë interes dhe kohet e fundit më ka kërkuar dorën për fejesë.

Une sinqerisht më pëlqeu si djalë por kemi dalë vetëm 3 herë dhe nuk e njoh mirë.

Ai më kërkoi të shkoj në Londer me të. Jam në dolemë, studiova per avokate dhe nuk di cfare pune do të bëj

nl Angli. Do doja mendimin e ndonjë vajze tjetër qe ka kaluar një situatë të ngjashme. Ju lutem bublikojeni”,