“Mbarova universitetin dhe nuk gjeja punë”, rrëfehet shqiρtarja që iu d. orëzua ρro.stitυcionit: Ja këshilla ime për të gjitha vajzαt…

“U futa ty, dhe pastaj mezi dola. Unë kam studiuar për psikologji, doja punë por ishte shumë e vështirë.

Duke kërkuar punë, në fillim ishte një intervistë e thjeshtë, më thanë do të mësohesh.Pas disa ditësh kuptova si funksiononte.

Rroga bazë ishte 300, por nëse bënim shërbime shtesë (favore se/ksuale) paguhemi më shumë, jam paguar deri në treçerekun e rrogës vetëm për një herë me një klient”, ka thënë ajo. 

Më tej, 28-vjeçarja u shpreh se pronarja e qendrës së masazhit ishte në dijeni për çdo gjë.

“Menaxherja, pronarja ishte në dijeni, klientët prandaj vinin aty se e dinin. Unë kam qenë e detyruar, kam vazhduar kështu për 6 muaj.

Aty ishin goxha vajza dhe ndërroheshin shpesh. Mund të kenë qenë rreth moshës 21-25 vjeçe.

Kishte vajza që ishin shumë të kënaqura me punën, as që e mendonin të largoheshin”, u shpreh ajo.

Më pas klientët filluan t’i kërkonin favore seksuale edhe jashtë punës dhe për këtë arsye vendosi që të tërhiqej. “Këtë punë nuk do t’ia rekomandoja askujt.

Të mos bëhen pre e mendimeve se nuk ka më një zgjidhje, të ndjekin ëndrrat dhe të mos bien pre e këtyre punëve”, përfundoi 28-vjeçarja. 

SHIKO VIDEON KËTU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *