Merr shqiptarin në puηë, pasi kthehet, pronari shtaηget kur shikon se cfarë kishte bërë..!!

Punë ka por nuk ka profesionistë’ thotë një shprehje e artë që zë kuptim edhe në vendin tonë.

Një ngj arje gazmore i ka ndo dhur një pronari shqiptar i cili mori një punëtor për t’i punuar ull.injtë.

Ai e la atë në punë dhe kur u kthye nuk u besoi syve.

Djali ia kishte këputur një sy gjumë gjatë orarit të punës, mbase nga lodhja apo edhe nga vapa.

Pronari e kishte marrë me sportivitet dhe nuk i kishte thënë asgjë pasi punëtori kishte përfunduar vaktin e tij të gjumit.

Ai shkruan:Prsh, mora nje puntor per punuar ull injte edhe ika, kur vete e gjej ne gjume

ngaqe ne shqiptaret punojmë shume…flm nese e postoni anonim se mi la pa punuar fare “