November 30, 2023
Lajme

MiIioneri britanik i lë shqiptarit të gjithë PASURlNË e tij të FRlKSHME

Agon Berisha dhe Karla Evans jetonin me qera në shtëpinë e Wynford Hodge në Pembrokshire dhe u kujdesën për të derisa ndërroi j etë në moshën 94 vjeçare.

Ai ishte pronar i një ferme dhe një parku, me vlerë prej 1.5 milion euro, shkruan “BBC”.

Duke parë dashurinë dhe përkujdesjen e shqiptarit, Hogde e la gruan pa asnjë cent dhe vendosi t’ia trashëgonte pasurinë dy qiraxhinjve të tij që u kujdesen për të gjatë fundit të viteve të fundit jetë

I n djeri e la një letër në të cilin shkruante se nuk donte që pasuria e tij t’i mbetej gruas dhe katër fëmijëve të tij, duke thënë se ajo ishte mirë nga ana financiare dhe se nuk kishte nevojë për paratë e tij.

Shqiptari me gruan e tij para se të bëheshin të pasur, morën me qira një shtëpi që ishte pronë e britanikut.

Prindërit e dy fëmijëve të vegjël filluan ta ndihmonin pa rrogë dhe nisën të bënin pazarin dhe të mirëmbanin fermën e tij.

I moshuari vuante nga k anceri i prostatës dhe bëri më shumë se 10 testamentet para v dekjes së tij.

Por, në testamentin e fundit të cilin e nënshkroi në dhjetor të vitit 2016, i la gjithçka që kishte në duart e dy qeraxhinjve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *