“Më gjεni fi ksίmin e jetës, kjo f emër po tέrbon Bllokun…” (Video)

Nëse jeni fiksuar ndonjëherë pas diçkaje, me siguri e dini se sa e vështirë është të heqësh dorë nga ajo.

Kjo i ka ndodhur një djali në kryeqytet, i cili po vuan shpirtërisht.

Ai është fiksuar keq pas një vajzë, të cilën madje e ka filmuar me shpresën se do e gjejë pas publikimit tek JOQ.


Ai ka ndaluar makinën dhe ka pritur që vajza të kalojë, për t’i shprehur simpatinë që ka për të.

Madje, sipas raportuesit brunia po harbon Bllokun dhe Komunën e Parisit.

“Të lutem doja të kërkoja këtë gocën që po harbon Bllokun dhe Komunën e Parisit.

Do doja shumë nga jeta osh qef t’më gjejë një kontakt me këtë gocën që më humbi pa dashje në trafik.

Do më zgjidhni fiksimin e jetës time nëse do postoni këtë lajmërim dhe të na kontaktojë kjo super femra që nuk di si t’ia bëj.

Nuk më hiqet nga mendja! Mund ta postoni ju lutem? Nëse ka mundësi një përgjigje sa për mundimin se i thashë shikohemi te jeta osh qef.” shkruan djali