PΙαs shεrri në parΙament, bυrrat me grυshta, gratë shkuΙin flokët

Ten.sionet në parlamentin bolivian kanë çuar deri në përdorimin e dhu.nës, duke e kthyer kështu foltoren e parlamentit në një “arenë bo.ksi”.

Të majtë dhe të djathtë janë përl.eshur ashpër mes tyre dhe shkak ishte arre.stimi i ish-zyrtarëve të lartë të qeverisë Jeannine Anez.

Disa deputetë e kanë cilësuar ak.tin e ish-zyrtarëve të arre.stuar si “p.uç shteti”, për të rrëzuar ish-presidentin Evo Morales…

SHIKO VIDEON