Po vjen stυhia, ρezullohet lυndrimi, qytetet ku do të godαsë(LIVE-Harta)

Shqipëria pritet që të përfshihet nga moti i keq. Për shkak të kushteve të përkeqësuara të motit, është ndaluar dhënia e lejeve dhe nisjes së mjeteve të vogla lundruese dhe anijeve të peshkimit që operojnë jashtë gjirit të Vlorës.

https://www.windy.com/?wind,surface,50.809,17.793,5&utm_medium=embed-map&utm_source=https%3A%2F%2Fwww.shqiperiaime.com.al%2F

https://embed.windy.com/embed2.html?lat=41.325&lon=19.818&detailLat=41.325&detailLon=19.818&width=650&height=450&zoom=5&level=surface&overlay=wind&product=ecmwf&menu=&message=&marker=&calendar=now&pressure=&type=map&location=coordinates&detail=&metricWind=default&metricTemp=default&radarRange=-1

Në njoftim thuhet se ata që operojnë brenda gjirit të Vlorës duhet të marrin masat e duhura për sigurimin e tyre. Sa i përket anijeve të transportit ndërkombëtar detar për pasagjere dhe automjete sot nuk do të operojnë sipas destinacioneve deri në përmirësimin e kushteve hidrometeorologjike.