G. rυαja zbυΙon dr@mën e jetës: Βëra aq shυmë …ks sa desh υ diqa!

RRËFIMI I PUBLIKUAR NGA THE NEW YORK POST

“A e keni parë ndonjëherë jetën t’ju rrëzohet para syve? Unë po.

Epo, më konkretisht, jetën time seksuale. Ndodhi teka isha shtrirë në një dyshek të ftohtë, dhe një mjek i përgjithshëm më kontrollonte legenin me një vegël.

“Ahhh, po. E kuptoj se çfarë do të thuash. Duket sikur ka marrë flakë,” vuri në dukje ai…

Njoha në Tinder një vajzë. Duke qenë se isha dikush që i kalova të njëzetat dhe fillimin e të tridhjetave, ishte e bindur se isha e ftohtë emocionalisht për shkak se nuk qaja kurrë për një ndarje.

Kjo ishte një nga shumë shenjat e anashkaluara se në fakt isha homoseksuale dhe e brishtë me një grua tjetër.

Seksi me të ishte, thjesht, ishte ndryshimi i jetës time. Ashtu si ta shohësh botën me ngjyra të plota për herë të parë. E shijova çdo moment sikur të ishte kafshata e parë e një vakti të shijshëm.

Ishte i shpejtë dhe joserioz, por unë u dashurova në mënyrë dërrmuese, të turpshme. Diçka që askush nuk ju thotë për shfaqjen shumë më vonë në jetë është se në thelb ju kthen në adoleshencë.”-rrëfen ajo.

Pas disa shqetësimesh në brezin pelvik si pasojë e vibratorit dhe një vizite tek mjeku, Mjeku i Nadia Bokody i tha se klitori i saj ishte i mbistimuluar dhe nëse vazhdonte të bënte seks në ato ritme rrezikonte shqetësime serioze shëndetësore.