E RËNDË! Βυrri e trad htoηte! Vjehrri ngα cmon të reηë, “Më ρυthi, donte të më linte sh tatzëηe seρse…”

Një 20-vj/eçare me inicialet R.K nga Peja i është drejtuar policisë për ndihmë, pasi nga bashkëshorti me të cilin ka dy vjet martesë i ka vënë dorë.

Por kjo është vetëm njëra anë e ngjarjes, pasi atë e ka ng.acmuar edhe vjehrri i saj me inicilae I.M në shtëpinë e tyre në Pejë. Ai madje ka tentuar ‘ta ka/pë’ me for.cë dhe ta linte sht/atzënë. 


20-vj/eçarja: Unë në mënyrë sistematike (herë pas here) kam qenë e cu.nguar fiz/ikisht nga bashkëshorti im, prob’lemet kanë filluar

kryesisht kur unë ia kontrollojsha telefonin atij, dhe ia gjejsha bisedat me femrat e tjera, aty fillojke edhe de.bati mes neve.

Shprehinë më të madhe e ka pasë të më go.das edhe me dy duar, ka pasë raste që më ka qit në të ligt (jam ali/vanosë) prej të god.iturave. Ajo shtoi:

Arsyeja që unë kam ardh në Polici është se tani m’u kanë fillu me mu paraqit pro’bleme edhe me vjehrrin tim, i cili një ditë derisa ishte në shtëpi, para ditëlindjes sime me datën 14.01.2020

deri sa në shtëpi kam qenë unë e vetme së bashku me djalin e kunatit tim i moshës 3-4 vjeçare, vjehrri im Isufi më ka pu/thë në bu/zë dhe rreth qafës, unë i kam re/agu me

fjalët se çka je ka bon kështu dhe jam munduar të largohem prej tij”, ka deklaruar R.K.

Unë kam arritë që të bëjë incizim me telefonin tim, fjalët e vjehrrit i cili i drejtonte ka unë, këto dhe disa nga videot e tjera të cilat unë i kam në telefon e poashtu ia kam dërguar motrës time në Prishtinë.

Ku ai ka kërkuar nga unë që të kemi marrëd.hënie, që unë me mbet shta/tzënë me të, e ai më thojke që veç na me e provu se nuk është kurgjë, krejt këto janë të incizuara në tel.

Ai insistojke me fjalët, çka bohet me e provu me kry marrëdh.ënie mes vete. Unë i thosha se çka janë këto fjalë, kjo është t.merr, çka je ka lyp ti prej meje, qysh mundesh me lyp diçka ashtu marre po më vjen mu prej teje çka je ka thush.

Të dy u vunë në pr.anga të shtunën, ndërsa sot është dhënë masa e sigurisë “Arr.est në shtëpi” për një muaj.