Ku shkοn me ρaηtaΙΙona kaq të shkυrtra? Shoferi i urbanit zbret 19-υ. jeçσren

Në shtete të tjera të botës, ka edhe qytetarë që nuk i tolerojnë veshjet ekstravagante të femrave.

Një rast aspak i zakontë ka ndodhur brenda një urbani në Malmo të Suedisë.

Shoferi i autobusit e ka nxjerrë jashtë një vajzë të re pasi kishte parë që ajo kishte dalë e veshur me pantallona shumë

të shkurtra.19-vjeç arja Amanda Hansson mbeti e turpëruar nga veprimi i shoferit.

E reja bëri edhe një postim në Facebook pas rastit, ku shkroi se ishte veshur në mënyrë etike duke marrë parasysh që temperatura ishte 27 gradë cel sius.

Ajo shkroi: Kam një pyetje, çfarë lloj s*kzizmi është ky? Asnjëherë në jetën time nuk jam ndjerë më e poshtëruar”.

Shoferi është pezulluar nga puna dhe pritet që në ditët në vazhdim të njihet me rezultatet e het imit.