November 30, 2023
Lajme

“Sapo ka mësuar se është me k ancer dhe…”, Koço Kokëdhima jep lajmin e HlDHUR…

Nepermjet një statusi në rrjetin social Facebook,Koço Kokëdhima ka publikuar rastin e një shqiptari që jeton në Londër.

Ai ka marrë lajmin e kobshëm se ka kancer, sërish është i lumtur pasi ka marrë pasaportën shqiptare. Postimi i Kokëdhimës në Facebook:

Miqtë e mi! Më gëzoi pa masë mesazhi kuptimplotë i këtij shqiptari me banim në Londër.

Është i lumturuar se ka marrë pasaportën shqiptare, edhe pse sapo ka mësuar lajmin e kobshëm se është diagnostikuar me kancer të pashëruar.

Jeta është e shtrenjtë dhe ajo duhet jetuar, kudo që të ndodhemi, por thirrja e këtij djali patriot dhe atdhetar që ta ruajmë pasaportën.

Vendin dhe këmbësinë tonë si sytë e ballit dhe të mos e braktisim Shqipërinë, është mesazhi më i bukur në këto ditë të vështira për shumicën e shqiptarëve.

Uroj që Zoti t’i japë forcë që ta përballojë sëmundjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *