Vα.jza nga Shkodra rrëfen : ‘Das.hηori i mαmit zh.υishej para meje dhe…’

Ishte 13 vjeçe kur u n.ga.cm.ua dhe a.bu.zu….a në shtëpinë e saj nga partneri i së ëmës.

Një vajzë shkodrane ka treguar historinë e tm.errs..h.me të jetës së saj.

Historia e saj:

Babi me vd.i.q në një ak.si.d….ent tr.agj.ik. Prej atij moment jeta ime është shk.atë.rru.ar totalisht. Isha 12 vjeçe e gjysëm, kur mami na solli në shtëpi një burrë, që më vonë e kuptova se

e kishte të dashur, pasi në fillim më tha se është kushërini i saj që ka jetuar jashtë shtetit, por tani do jetonte me ne, për t’na mbrojtur. Jam vajzë e vetme e s’kam as motër e as vëlla.

Nuk thashe gjë, sepse mendova se kjo gjë do ta bënte të ndihej më mirë mamin. Në fillim ishte ok. Por pas disa muajsh nisi të bënte gjëra që më bënin ne.rvo.ze. Kur isha vetëm me të në shtëpi, ai dilte i zh…ve..shu..r nga dhoma nga banja. Pastaj më kërkoi ta pr.ekja. I sh.man.ge…sha, por nganjëherë nuk mundja dhe kisha fr..i.kë t’i thoja boll. Ndihesha aq ke.q sa nuk dija a duhet t’i thoja mamit. Nuk dija as si t’ja thoja.

Kur po g.rind.es.ha një ditë me mamin i thashë se e u.rr…e.ja të dashurin e saj e që e kisha kuptuar që nuk e kishim kushëri. Se me kushëririn nuk flihet në një dhomë.

Ku.l.mi ishte kur mami më tha që nuk duhet të vishesha pro.vo…k.u.ese nëpër shtëpi se shalët me ishin zgjatur shumë. Aty jam m.ërz.it shume dhe kam qa.rë dy javë.

Më doli shkolla për në Angli dhe arrita të i..ki nga shtëpia. Me mamin kam komunikim shumë të pakët në telefon prej vitesh, kurse atë s’dua ta shoh kurrën e kurrës. Nuk mund ta h.arroj kurrë çfarë më bëri ai njeri, e falenderoj Zotin që s’më ka falë motër ose vëlla me gja..k..un e tij.