Shqiptarët pυblikojnë video me tavolinën e mbυshur me para…

Disa të rinj shqiptarë kanë pu/blikuar një video ku shihen duke numëruar një shumë të madhe parash.

Aty shihet një tavolinë e mbushur me euro dhe franga zvicerane, ndërsa për shkak të numrit të madh të parave,

ata përdorin një numëruese elektronike të parave, e ngjashme me ato që përdorin bankat.

Të shumtë kanë qenë ata që i kanë kritikuar të rinjtë për këtë video, duke i paralajmëruar edhe se mund të ju dalin telashe me po lic inë.