/SkandaI: Klienti porοsit pulë, shikoni çfarë i sjellin në tavolinë(Foto)

SkandaI: Klienti porοsit pulë, shikoni çfarë i sjellin në tavolinë(Foto)

Një situatë aspak etike dhe higjenike ka ndodhur në Filipinë. Mësohet se në restorantin e njohur Jollibee,

një kliente është përballur me një situatë që e detyroi që të shkatërrojë plotësisht imazhin e këtij restoranti.

Mësohet se një klientja porositi një pulë të pjekur dhe i vjen një peshqir i pjekur. Përmes një postimi në Facebook, ajo shkruan “denoncimin”.

“Ne kishim porositur tek Jollibee mish pule për tim bir, dhe teksa e shpova me pirun për të ngrënë pak, vura re se ishte shume e vështirë për t’u ndarë .

U përpoqa ta hapja me duar dhe gjeta një “peshqir të skuqur.” Kjo është me të vërtetë shqetësuese…

Si dreqin e fusni peshqirin në brumë dhe madje edhe e skuqni?!””, shkruan ajo.

Mësohet se pas këtij lajmi, restoranti u mbyll për tri ditë, më pas u hap me kushtin për të respektuar standardet e kushteve të gatimit.