Rrëfίm sho kυes/ “Djali im më ndίhmon të zg jedh das hηorët në…”

Një nënë 56-vjeçare e divorcuar thotë se futet shpesh në Tinder për të gjetur meshkuj për lidhje, madje kryesisht përzgjedh djem të rinj.

Britanikja Pauline Young thotë se lidhet me djem deri 20 vjet më të rinj se ajo, që kur martesa e saj u prish.

Ajo thotë se ky stil jetese e ndihmon që të qëndrojë e re, ndërsa shpesh lidhjet e saj janë vetëm për se ks.

Pauline, e cila është e fiksuar pas palestrës dhe garave në atletikë, shprehet: “Nëse është OK që meshkujt ta bëjnë këtë, pse të mos e bëj edhe unë. Jam e sigurt.

I bëj gjërat me siguri. Pse të mos bëj qejf si meshkujt?”. Kur ishte e re, ajo u njoh me një malajzian.

Më vonë u martuan dhe ajo shkoi për të jetuar në Malajzi. Por jeta atje ishte shumë e vështirë për të.

Nëna e dy djemve thotë se kishte humbur identitetin. “Nuk e dija nëse isha grua apo mama”.

Pauline përfundoi duke flirtuar me një burrë në palestër. I shoqi zbuloi aferën dhe martesa e tyre përfundoi pas 28 vitesh.

Megjithatë Pauline, që jetonte në Singapore, nuk u ndal. Ajo thotë se meshkujt ia hidhnin sytë në rrugë apo restorant dhe kjo e gëzonte.

“Këto lidhje më ndihmojnë për të rritur vetëvlerësimin”.

Djali i saj, 19-vjeçari Craig, ndonjëherë i zgjedh mashkullin me të cilin do dalë ajo, kur ajo piketon më shumë se një në Tinder.

Pauline shpreson që të gjithë mamatë single të frymëzohen nga historia e saj.