Tm errohen banorët, breshëri sa një top tenisi thγen makina e paneΙet diellore (FOTO LAJM)

Ditën e sotme, në orët e pasdites në zonën e Kosturit në Greqi ka ndodhur një stuhi breshëri.

Sa një top tenisi, breshëri ka shkaktuar dëme të shumta materiale.

Më së shumti janë dëmtuar panelet diellore dhe xhamat e makinave.

Sipas buletinit të urgjencës së fenomeneve të rrezikshme të motit, një ndryshim i përkohshëm i motit është parashikuar nga pasditja edhe në veri të Greqisë.

Në këtë zonë ka pasur shira, breshër dhe erë të fortë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *