V. αjza e kryebashkiaκut shqiptar, do t’iu Ιë ρa g jυmë soηte…

Lotina Haziri, vajza e politikanit kosovar Lutfi Haziri, di gjithmonë

si të marrë vëmendjen e fansave të saj, por edhe të medieve rozë.

Edhe pse re në moshë, por ajo nuk nguron reklamuari linjat dhe bukurinë që posedon.

Në shumicën e fotove që poston, ajo shihet shumë pr.ovokuese.

Në foton e fundit ajo ka zbuluar barkun, duke ka reklamuar “piercingun” në kërthizë.

 SHIKO VIDEON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *