V. αjza që shεt qυmës htin e gj. irit për meshkυjt, historίa e saj troηditëse…!!!

Rafaela Lamprou, 24-vjeçarja nga Qiproja, pak muaj më parë lindi djalin që e pagëzoi me emrin Anjelo.

Por prej asaj dite, trupi i saj filloi të prodhojë qumësht më shumë sesa kishte nevojë biri i saj.

Tani Rafaela e cila jeton me bashkëshortin Alex, 33-vjeç, dhe dy fëmijët, u dërgon qumësht të gjithë atyre meshkujve që e paguajnë rregullisht.

Nëna e dy fëmijëve është duke fituar mijëra funte duke shitur qumështin e gjirit në internet burrave – për të cilët thotë ajo se po u ndihmon të “ndërtojnë” muskuj gjigant.

Por, ajo ka gjetur një mënyrë interesante për të mos e hedhur dhe kështu afro 500 litra qumësht gjiri po ua shet të huajve, duke fituar 4,500 funte.

“Shtatë muaj më parë solla në jetë djalin. Trupi im prodhonte aq shumë qumësht, sa që fillova të brengosem se çfarë duhet të bëjë me atë.

Kështu fillova ta shpërndajë, por prapë se prapë më tepronte shumë dhe nuk kisha hapësirë në frigorifer”, ka deklaruar Rafaela.