“Tër bόhet” shqiρtari, gjen g. rυαn dhe υjehrrën në k reυαt me një b. υrrë tjetër… (VIDEO)

Nuk janë të pakta rastet ku tra.dhëtia është prezente edhe në ç iftet shqiptare.

Një martesë ka përf/unduar në di/vorc, pasi një burrë nga Vlora ka ka/pur gr/uan me të dashurin në shtëpi.

Burri, i cili kishte merak ta linte gruan vetëm në shtëpi, kishte marrë vje/hrrën që të qëndronte me të.

Mirëpo, nënë e bijë duket se nuk e kanë patur problem që të ftojnë në kr/evat edhe një mikun e tyre…