Ja ρse s.hkοj me të tj erë. B.υrri e di, por nuk ka çfαrë të më bëjë

Një histori tradhtie bashkëshortore është zbuluar për “Daily Star” nga një grua, përdoruese e rrjetit social “Ashley Madison”, i specializuar pikërisht në krijimin e lidhjeve jashtëmartesore.

50-vjeçarja tregoi arsyet pse pëlqen ta tradhtojë të shoqin. Ajo ka treguar se me bashkëshortin ka katër fëmijë dhe se kishte një lidhje katër vjeçare jashtë martesore të cilën ai ia zbuloi.

“Burri im mësoi në mars se kisha një aferë katërvjeçare. 99% të kohës nuk ndjej ndonjë faj, po argëtohem dhe kënaqem. Jeta është shumë e shkurtër”, rrëfen ajo.

“Burri dhe unë kemi shkuar në terapi që kur ai zbuloi aferën time katërvjeçare dhe kjo e ka ndihmuar”, shton gruaja.

“Por unë do të vazhdoj ta përdor faqen e internetit për nevojat e mia. Dua eks.itim”, shprehet.

Më tej vijon: “Gjatë katër vite e gjysmë në këtë faqe unë kam pasur një marrëdhënie të duhur afatgjatë dhe të tjera të shumta, si në internet ashtu edhe offline. Për momentin nuk kam një lidhje, por unë po bisedoj me dikë dhe do të takohem së shpejti. Gjetja e dikujt në internet është shumë më e lehtë dhe unë do të thosha se diskrecioni është një domosdoshmëri. Në Ashley Madison kam më shumë kontroll dhe prandaj mund të gjej partnerë të mundshëm”.

Gruaja gjithashtu hedh dritë mbi frustrimin e saj sek.sual brenda martesës.

“Meqë dëshirat e mia nuk u arritën, kjo më nxiti të kërkoja jashtë martesës për të kënaqur nevojat e mia”, zbuloi ajo.

“Partnerët e marrëdhënieve të mia jepen më shumë në atë që unë dua sek.sualisht. Burri im nuk po më jepte atë që kisha nevojë.

“Do ta kisha lënë burrin tim për partnerin tim katër-vjeçar, por ai vendosi të qëndrojë i martuar me mua”.