Ρronari b. ën … ks me shitέsen ndërsa në dγqan υijnë kΙientë…(VIDEO)

Një video e pu blikuar nga mediat britanike por jo vetëm, tregon momentin kur kamerat e sigurisë

kanë filmuar një burrë dhe një grua duke bërë se ks në një dyqan rrobash.

Sipas mediave të huaja thuhet se burri ka qenë pronari i dyqanit e ndërsa gruaja punonjëse.

Edhe pse kanë qenë në orar pune dhe dyqani ka qenë i hapur për klientët, kjo nuk i ka pe nguar ata të bëjnë seks të eks pozuar.

Por një klient i cili futet në dyqan për të blerë, duket se i ka prishur punë ç iftit të pap ërmbajtur.