VIDEO/ Ηυmbën jetën 3 ρersona, ρυblikohen pamjet e aksidentit në Itali

Janë publikuar pamjet e aksidentit në Itali në autostradën e A12 në Rosignano, i cili ndodhi në provincën e Livornos të Italisë të shtunën e 2 qershorit.

Në pamjet e regjistruara nga kamerat e sigurisë shihet se si makina ka hyrë me shpejtësi në njërën nga kabinat ku paguhet taksa e lëvizjes dhe është përplasur me dy makinat që ndodheshin para tij.

Si pasojë e aksidentit të paktën tre persona humbën jetën.